Verslag: Rob

Ajax Zaterdag 2 heeft een overtuigende overwinning behaald tegen DVVA 2 op Sportpark De Toekomst. Na een minuut stilte ter ere van de overleden Ajacied Johan Neeskens, begon Ajax aanvallend en kwam al snel op voorsprong via een doelpunt van Renzo Neuhaus na een mooie voorzet van Frederico van de Bosch. De vreugde was echter van korte duur, aangezien DVVA 2 snel gelijkmaakte uit een corner.

Ajax bleef domineren en kwam opnieuw op voorsprong dankzij een knap schot van Ojani Simons (2-1). DVVA speelde behoudend en trok zich vaak terug op de eigen helft, hoewel ze af en toe voor gevaar zorgden. De ruststand bleef 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

In de tweede helft bouwde Ajax de voorsprong verder uit. Renzo Neuhaus scoorde opnieuw na een assist van Yassir Smlali (3-1), en verdediger Darryl Lachman voegde daar nog een treffer aan toe (4-1). Ajax had nog kansen om de score verder op te voeren, maar de wedstrijd eindigde met deze stand.

Een solide overwinning voor Ajax Zat 2, terwijl DVVA 2 ondanks enkele goede momenten weinig in te brengen had.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.