Ajax 2 is in de strijd om de districtsbeker poulewinnaar geworden. Met overwinningen op de 1e elftallen van KDO (6-0). Olympia,25 (4-1) en SCH,44 (4-1)
plaatsen de mannen van de nieuwe trainer Ole Tobiasen zich voor de volgende knock out ronde.
In een matige wedstrijd waren de eerste kansen voor SCH,44 de ploeg uit Harmelen en twee keer moest Ajax keeper Floris Schievink redding brengen. Na 15 minuten kreeg de keeper van SCH,44 een afstand schot van aanvoerder Younes Morabet niet onder controle en Fréderico v/d Bosch schoot de losgelaten bal in het doel (0-1).

In de tweede helft knalde Ajax uit de startblokken vanaf de aftap begon Roman Lichvar aan een indrukwekkende solo en rondde fraai af (0-2). Een struikelende valpartij in de 16 meter van Ajax was voor de scheidsrechter aanleiding om de thuisploeg een strafschop te geven en met een Panenca kwam de stand op 1-2. Dit werkte voor Ajax als een rode lap op een stier en binnen twee minuten maakte Ajax het verschil weer met twee doelpunten van Renzo Neuhaus. Bij de 1-3 draaide Younes el Morabet de bal bij de tweede paal, daar stond Frederico v/d Bosch klaar om Renzo Neuhaus een niet te missen kans te geven en de 1-4 werd ingeleid met een diepe bal van Hamza el Haouari op Renzo Neuhaus die daarmee de eindstand op het scorebord schoot.