Verslag: Rob

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kunstgrasveld was Ajax door afc TABA uitgenodigd in Amsterdam Oost om op Sportpark Drieburg te oefenen tegen de 3e klasser met oud-Ajacieden Kenneth Dames en Serginho Sanches in de basis.

Voor rust kregen beide ploegen een paar kansen, maar de score werd geopend door de thuisclub na de pauze toen een fraaie voorzet in het doel werd gewerkt (1-0). De voorsprong werd tien minuten later te niet gedaan door een vergelijkbare treffer van Renzo Neuhaus (1-1) en een minuut later zorgde Nino van den Heuvel alweer voor de 1-2 voorsprong. Een kwartier voor tijd zorgde een snelle combinatie ervoor dat Frederico van den Bosch de bal in de verre hoek kon deponeren (1-3). Hier bleef het bii en zo kon het gastvrije TABA terugkijken op een geslaagde opening van het nieuwe veld.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.