De eerste helft van de wedstrijd tussen Ajax Zaterdag 2 en Argon 2 begon nogal rommelig met veel balverlies aan beide kanten, waardoor er weinig structuur in het spel zat. Het duurde tot na het half uur voordat de eerste serieuze kansen zich voordeden, eerst voor Argon en gevolgd door een redding van Tobias Ravelli na een kans voor Renzo Neuhaus. Ook Ajax-doelman Floris Schievink moest aan de bak om een schot van afstand te keren. Pas vlak voor rust begon Ajax wat meer gevaar te stichten, maar zonder resultaat. De eerste helft was dus tamelijk saai, en er werd gehoopt op een meer enerverende tweede helft.

De tweede helft was het geen wedstrijd meer tussen Argon 2 en Ajax 2 maar een strijd tussen Tobias Ravelli en Ajax 2. Wat de voormalige Ajax keeper ook op zich afgevuurd kreeg of tussen de palen, het was werkelijk ongelooflijk en om voor de Ajacieden moedeloos van te worden. Toch bleef men strijden voor een beter resultaat en dat leek ook te komen in de 72e minuut: Ojani Simons werd gevloerd binnen de 16 meter en de goed leidende scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Renzo Neuhaus plaatste zich achter de bal maar opnieuw kwam de Argon doelman als overwinnaar uit het duel.

Argon probeerde nog met lange ballen de spitsen te bereiken maar het sterke centrale duo bij Ajax achterin Darryl Lachman en Zane Orzeszek maakte alles onschadelijk en slipte er dan toch nog iemand doorheen dan stond de goed keepende Floris Schievink op zijn post.

Het duel leek op een 0-0 af te stevenen tot dat Yassir Smlali weer een van zijn onnavolgbare dribbels er uit gooide: hij zag Ojani Simons randje 16 meter vrij staan, die bedacht zich geen moment en met een harde schuiver knalde Ojani Ajax naar een verdiende overwinning. De man van de wedstrijd Tobias Ravelli was eindelijk verslagen (0-1).

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.