Assistent-trainer van onze Zaterdag 2 Siver Abdulrahman wordt komend seizoen hoofdtrainer van RODA ’23 zondag 2, dat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. Het is voor de sympathieke Ajacied zijn eerste klus als eindverantwoordelijke. Verdeeld over twee perioden maakte de verdediger liefst 12 jaar deel uit van de selectie en was regelmatig aanvoerder. Dit seizoen was hij de rechterhand van hoofdtrainer Sergio Cameron, maar wilde deze kans bij zijn oude en ook geliefde club niet voorbij laten gaan.

De opvolger van Siver is ook bekend. Oud-Ajacied Jerghinio Sahadewsing keert terug op voor hem bekende grond. De ex-speler van o.a. Jong Ajax, Ajax zaterdag 1, Katwijk, JOS Watergraafsmeer, Quick Boys, De Dijk en Zuidvogels zal samen met zijn vriend Sergio Cameron een goed seizoen willen neerzetten bij onze Zaterdag 2 in de reserve Hoofdklasse.
Wij danken Siver ontzettend hartelijk voor zijn verdiensten bij Ajax waar de deur altijd wagenwijd open zal staan voor hem en wensen beide heren uiteraard veel plezier en succes in hun nieuwe functies.