Nu bekend is geworden dat dit seizoen definitief niet hervat wordt kan de blik op volgend seizoen. Hopelijk is dan alles weer enigszins normaal.
Daarop voorbereidend heeft Ajax niet stil gezeten.

Met een behoorlijk aantal sterkhouders is namelijk al overeenstemming bereikt voor volgend seizoen. Moiz da Silva, Mitchell Burgzorg, Dico Koppers, Serginho Sanches, Lars Middelwijk, Timo van Roemburg, Glenn van Zoolingen, Romano de Jonge, Tristan Buis, Stefan Smal en Kenneth Misa-Danso blijven op De Toekomst. Vanuit onze Zaterdag 2 zullen Marinio van der Vloot, Stany Dankerlui en Flip Klomp gaan aansluiten. Het vertrek van doelman Stephan Veenboer (naar SteDoCo) is opgelost door het aantrekken van Virgil Deen (24). Hij komt over van hoofdklasser en stadgenoot Swift. In het verleden kwam hij o.a. uit voor Rijnsburgse Boys en EDO.
Genridge Prijor en Sercan Yilmaz zullen Ajax gaan verlaten. Bestemming nog onbekend.

Zowel hoofdtrainer Detlef Le Grand als Sergio Cameron (hoofdtrainer Zaterdag 2) hebben hun contract met een seizoen verlengt. Huidig assistent-trainer van het eerste Dion Glumac stopt. Binnenkort is zijn opvolger bekend.

Voorlopige selectie Zaterdag 1 – Seizoen 2021-2022

Timo van Roemburg
Glenn van Zoolingen
Romano de Jonge
Tristan Buis
Stefan Smal
Kenneth Misa-Danso
Marinio van der Vloot
Stany Dankerlui
Flip Klomp
Moiz da Silva
Mitchell Burgzorg
Dico Koppers
Serginho Sanches
Lars Middelwijk
Virgil Deen (k)
Luuk Slegt
Ruben Zandwijken (k)
Carlos Opoku
Michel van Aggele

Hoofdtrainer: Detlef Le Grand

.