Op 25 februari 2021 is Dick Goossens overleden, Dick werd 66 jaar.

Dick werd op 1 april 1954 geboren in Amsterdam en speelde in de jeugd van Ajax van 1967 tot en met 1971.Eind jaren tachtig tot en met medio jaren negentig was Dick trainer bij RODA ’46 in zijn woonplaats Leusden waarna hij in 1997 terugkwam bij Ajax en vrijwillig jeugdscout werd. In 2009 werd Dick via huidig teammanager Jan Fleijsman betrokken bij de vereniging en met name bij onze Zaterdag 1. Eerst als wedstrijdanalist en later als teamleider. De laatste functie bekleedde hij tot het laatst en vanuit deze rol leverde Dick trouw een redactionele bijdrage voor het Clubnieuws en het jaarverslag van de vereniging. Dick was ook bijzonder trots op zijn lidmaatschap van onze Bordjesclub (zie https://www.ajax.nl/club/organisatie/#section5) en vaste gast op het jaarlijkse diner van deze exclusieve club voor leden die minimaal 25 jaar lid zijn van Ajax.

Afgelopen maandag 22 februari moest Dick voor een regelmatig routinebezoek in het ziekenhuis zijn en liep een kleine complicatie op die onder controle leek en was. Een hartstilstand werd Dick uiteindelijk fataal.

Zaterdag 6 maart wordt in Leusden afscheid genomen van Dick en zal Ajax op passende wijze stilstaan bij zijn afscheid.

Namens alle spelers, begeleiding, supporters, leden van de Ajax amateurs, web redactie en vrijwilligers binnen onze club wensen wij zijn vrouw, dochter, schoonzoon en kleinkinderen ontzettend veel kracht toe bij de verwerking van dit enorme verlies.